nvista

Internet Explorer 8'i Kaldırma


Internet Explorer 8 Windows güncelleştirmesi olarak yüklenir. Internet Explorer 8'i kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin:




















1- "Başlat" düğmesi, "Denetim MasasıProgramlar" ve ardından "Programlar ve Özellikler"i tıklatarak "Programlar ve Özellikler"i açın.

2Sol bölmede "Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle"yi tıklatın.



3Internet Explorer 8'i seçin ve ardından "Kaldır"ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.



4- Internet Explorer 8'i kaldırmak için talimatları izleyin.

5İşlemi tamamladığınızda Windows'u yeniden başlatın.



 NOTLAR:

  • Internet Explorer 8 düzgün şekilde çalışmadığı için kaldırdıysanız, "5. Adım"dan sonra yeniden yükleyebilirsiniz.
  • Internet Explorer 8'i yeniden yüklemezseniz, bilgisayarınız Internet Explorer 7'ye ve Internet Explorer 8 yüklemeden önce bilgisayarınızdaki Internet Explorer 7 birikmeli güncelleştirmelerine geri dönecektir. Bilgisayarınızın en son Internet Explorer 7 güncelleştirmelerini kaçırmadığından emin olmak için "Windows Update"i çalıştırın.



Eğer burada kaldır seçeneği çıkmıyorsa buradan Klasör görünümünü sıfırla  dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyadan çıkan .reg dosyasına çift tıklayın ve gerekli onayları verip işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.Daha sonra Klasör ve Arama seçenekleri'nde Görünüm sekmesini açın. "Her Klasörün görünüm ayarlarını hatırla"  seçeneğini işaretleyin ardından "Oturum açmada önceki klasör pencerelerini geri yükle" (Seçenekler tam olarak böyle yazmayabilir şu anda Vista kullanmadığım için aklımda kaldığı kadarı ile yazıyorum) seçeneğinin işaretli olmadığına emin olduktan sonra  Klasörlere Uygula deyin. Eğer sorununuz çözülmediyse yenide kurulumdan başka çareniz yoktur.



Okumaya devam...

Sorunlar 6685910422192295549

Yorumlar

Arşiv

Twitter

item